Közeledik az adventi időszak, és vele együtt a készülődés, tervezgetés, hiszen el kell döntenünk, mi legyen a karácsonyi menü, hogyan dekoráljunk otthonunkat az ünnepekre és természetesen talán a legfontosabb; milyen ajándékokkal lepjünk meg a hozzánk közel állókat. A karácsonyi ajándék akkor telitalálat, ha praktikus, személyre szóló, szívből jövő, ám a tökéletes meglepetést kiválasztani a rengeteg ajándékötlet közül, sokszor nehéz. Lássunk néhány kreatív lehetőséget!

    • karácsonyi ajándékA kávé szerelmeseinek: A stílusos „coffee to go” bögrék kiváló meglepetést jelenthetnek azoknak, akiknek mindig jól jön egy frissítő, forró ital, de állandó harcban állnak az idővel. Egy konyhai fémdoboz sok álmos reggelen át megőrzi a kávé aromáját!
    • A teázás rajongóinak: Azok számára, akik szeretik sokféle teából kiválogatni aktuális kedvencüket, remek lehet egy dekoratív teás doboz, melyben átláthatóan tárolhatják a filtereket, és természetesen egy vidám, mintás bögrét is érdemes a csomagba csempészni.

karácsonyi ajándék

  • Az örök csinosítgatóknak: Egy új lakáskiegészítőnek, egy kedves képkeretnek vagy hangulatos mécsestartónak mindig akad hely azok otthonában, akik időről-időre szeretik megújítani környezetüket.
  • A konyhatündéreknek: Akik szeretnek sok időt tölteni sütéssel-főzéssel, mindig praktikus konyhai kellékekre van szüksége, egy különleges pizza vágóval vagy elegáns sütiállvánnyal nem lehet mellélőni.
  • Az egyedi megjelenés híveinek: A különféle parafaékszerek képében igazán személyre szabott meglepetésekre lehet lelni, melyek mellé egy praktikus ékszertartót is érdemes csomagolni, hogy a reggeli készülődés is egyszerűbbé váljon.

Ön még keresi a tökéletes karácsonyi ajándékokat? Bátran nézzen körül www.lilapapagaj.hu weboldalunkon, ahol még ennél is több remek ajándékötlet között böngészhet! Felejtse el az ünnepeket megelőző idegességet és zsúfolt üzleteket, rendeljen otthonról, kényelmesen! Termékeinket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-30-485-0012-es telefonszámon vagy az info@lilapapagaj.hu e-mail címen!