Budapest nagyváros, így nem csoda, hogy még azok is képesek eltévedni benne, akik már ide születtek, vagy több éve élnek a fővárosban. Sokak számára a tájékozódást különböző kerületi térképek vagy GPS biztosítják, ám sok esetben előnyösebb és pontosabb a budapesti utcakereső használata!

A budapesti utcakeresővel gyorsan könnyedén és pontosan felfedezheti a kerületeket, ehhez pedig még a térképet sem szükséges böngésznie, ugyanis elég csak beírni az utcakeresőbe a megadott címet, majd a rendszer azonnal megmutatja, hogy hova is kell Önnek pontosan eljutnia.

A budapesti utcakeresővel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy a keresett utca mellé feltétlenül tüntesse fel a kerületet, amelyben keresi az adott címet, vagy legalább rendelkezzen viszonyítási alappal, ugyanis Budapest bizonyos utcanevei nem egy kerületben megismétlődnek, emiatt kellemetlen helyzetekbe is keveredhet, főleg, ha időpontra kell érkeznie!

Vannak olyan típusú tájékozódók is, akik térkép használatával is képesek eltévedni, ugyanis mindig inkább valamilyen környékbéli jellegzetességhez vagy csomóponthoz viszonyítanak, hogy könnyen eltaláljanak a megadott címre. A budapesti utcakeresővel azonban ez is lehetséges, van opció támpontok megtalálására is, ennek köszönhetően egy percet sem kell eltölteni a jellegzetességek keresésével!

A budapesti utcakereső rendszerét a szakemberek folyamatosan fejlesztik és frissítik, annak érdekében, hogy a térkép mindig naprakész legyen, például gondot fordítanak az utcanév változtatásokra is, így véletlenül sem fordulhat elő, hogy rossz címre érkezne meg, vagy eltévedne!

Ne essen kétségbe, ha tájékozódnia kell Budapesten, az utcakereső segít! Az átlátható budapesti térképet a www.okos-terkep.hu címen érheti el, számítógépről és mobiltelefonról egyaránt! Bármilyen kérdéssel, észrevétellel forduljon hozzánk bizalommal, telefonon a 06-20-313-0906-os számon érhet el minket, e-mailen pedig az info@okos-terkep.hu címen!