Pihenésre vágyik, de még nem tudja, hova utazzon? Olyan helyszínt keres, ahol szép környezet, számos érdekesség, ugyanakkor wellness részleg is várja? Soproni szállásunkon nagyszerűen kikapcsolódhat, és lehetősége van különféle szolgáltatások igénybevételére. Érdemes a megfelelő időpontot már most kitűzni, és időben foglalni, ugyanis egyre többen indulnak útnak a tavasz közeledtével.

Ha szeretnénk egy szép városban megszállni, kiváló ötlet Sopron mellett dönteni. Ezen a történelmi helyszínen megtekinthetünk számos régi épületet, hangulatos környezetben sétálhatunk, igazi különlegességeket kóstolhatunk, és különféle programokon vehetünk részt, amennyiben pedig a nyugodt pihenést választanánk, találhatunk olyan soproni szállást is, ahol wellness részleggel várnak bennünket. Párunkkal, vagy akár barátainkkal együtt is tervezhetjük a kikapcsolódást. Lehetőségünk van olyan soproni szállást foglalni, ahol eleget tesznek az igényeinknek.

Színvonalasan kialakított, családias környezetben pihenhet, ha soproni szállásunkat, a Magnolia Villát választja. Épületünk alagsorában található a wellness részleg, ahol gőzkabinnal, finn- és infra szaunával, fűtött pihenőágyakkal várjuk. Hangulatos helyiségekben feledkezhet meg a hétköznapok fáradalmairól, és a szórakozás szempontjából is elégedett lehet. Jól érezheti magát, ugyanis játékokkal felszerelt klubszobával állunk rendelkezésére. Ha gyermekkel érkezik, szintén nem adódhat gondja, ugyanis babacsomaggal segítjük abban, hogy kitűnően érezze magát a kicsivel együtt. Szerezzen bővebb információt soproni szállásunkról, és tekintse meg ajánlatainkat a www.magnoliavilla.hu internetes oldalunkon!

Töltsön feledhetetlen napokat soproni szállásunkon! Hagyja maga mögött a stresszes életet, és pihenjen kellemes környezetben! Vegye igénybe wellness részlegünk szolgáltatásait, és érezze magát kiválóan! Jelezze foglalási szándékát a 06-30-941-4846-os telefonszámunkon, vagy írja meg kérdéseit az info@magnoliavilla.hu e-mail címünkre!