Sílécet szeretne vásárolni, de nem tudja, melyik lenne a legideálisabb? Szívesen vesz részt különleges programokon? Ha a válasza mindkét kérdésre igen, semmi sem tarthatja vissza a síteszten való részvételtől! Nagyszerű lehetőség áll Ön előtt, amely során kipróbálhatja a különböző síléceket még a beszerzést megelőzően.

A téli sportok egyik legkedveltebb lehetősége a síelés. Ha már próbáltuk, azért érdemes minél többet ismételni, ha pedig még nem, semmiképp sem érdemes kihagyni. Sílécünk megvásárlása előtt érdemes a különféle típusokat kipróbálni. Évente megrendezett síteszten vehetünk részt, ahol megtapasztalhatjuk, hogy melyik síléc a legideálisabb számunkra. A síprogram máshoz nem fogható élményben részesít bennünket, ezért mindenképp megéri jelentkeznünk és elutaznunk rá. A szállás és az étkezés miatt sem kell aggódnunk, ugyanis teljes körűen megszervezett síteszttel várnak bennünket.

Három napos síteszten próbálhatja ki a Völkl sílécek 2018-as modelljeit. Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg a sítesztet, amihez az idén már más gyártók is csatlakoznak, ezáltal lehetősége lesz egyéb eszközöket is kipróbálni. A síteszten különféle síprogramokkal várjuk, így egész nap felhőtlen szórakozásban lehet része, így például koktélbárral és zeneszolgáltatással is hangulatosabbá tesszük az eseményünket. A befizetett összegért cserébe nem csak a síteszten vehet részt, hanem a kényelmes szállás és az étkezés is biztosított, valamint az árak tartalmazzák a biztosítást is. Minden egyéb információért látogasson el a www.soldensiteszt.hu címen megtalálható weboldalunkra!

Gazdagodjon felejthetetlen élményekkel egyedülálló síprogramokon! Próbálja ki a legmegbízhatóbb sporteszközöket síteszt keretein belül! Válassza ki a legmegfelelőbb sportszereket saját tapasztalatai alapján! Jelentkezzen időben, kérdéseit pedig tegye fel bátran a 06-30-650-4466-os telefonszámunkon, vagy e-mailben, az info@soldensiteszt.hu-ra küldött üzenetében!