A különféle kreatív technikák igen nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, sokan szeretnek saját kezűleg dekorációt készíteni. Ám nem mindenki érez magában elég tehetséget ahhoz, hogy alkosson, pedig rengeteg olyan módszer van, melyekhez igazán nem kell sok kézügyesség. Egyszerűen, gyorsan lehet ötletes díszeket csinálni, és aki korábban azt gondolta, hogy távol áll tőle az alkotó tevékenység, az is beleszeret ebbe a világba! Ugyanakkor kezdőként könnyű elveszni a kreatív hobby áruházak széles kínálatában és a különféle technikákban. Az alábbiakban bemutatunk néhány népszerű módszert, melyekkel remek dekorációkat lehet készíteni!

  • Szalvétatechnika: A decoupage alkalmas arra, hogy különféle felületeket szalvétával vagy egyéb papírból készített motívumokkal dekoráljunk. A mintáknak csak a fantázia szabhat határt, éppúgy, mint maguknak a tárgyaknak is, hiszen díszíthetünk ezzel a technikával fát, textilt, cserepet, hungarocellt, üveget vagy gipszet is.
  • Üvegfestés: Ennek a kreatív megoldásnak köszönhetően, néhány jó sablonnal bármilyen üvegfelületet feldobhatunk. Az üvegfestékek könnyen kezelhetőek és gyorsan száradnak, rengeteg színben elérhetőek, így kedvünk szerint válogathatunk.
  • Gyöngyfűzés: A kreatív hobby áruházban gyöngyök is igen széles kínálatban elérhetőek, válogathatunk az alapanyagokból, méretekből, színekből. Ehhez a technikához sok türelem kell, mégis egyszerűen készíthetőek kreatív díszek, különféle figurák.

A saját kezűleg készített dekorációk egyedi megoldást kínálnak otthonunk csinosítgatására, remek ajándékok lehetnek és nem utolsó sorban kreatív szabadidős tevékenység rejlik bennük. Amennyiben Ön is szeretne ötletes dekorációkat készíteni, bátran nézzen körül kreatív hobby áruházunkban, a www.papelito.hu weboldalon, ahol mindent megtalálhat, amire szüksége lehet! Termékeinket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-1-215-0506-os telefonszámon vagy az iroda@papelito.hu e-mail címen!