Régi nagy álma, hogy saját maga vezethessen egy hajót a tengeren? Folyamatosan halogatja a terve megvalósítását? Nem érdemes sokat várni, hiszen bárki számára elérhető a tengeri jogosítvány. Egy színvonalas tengeri vitorlás tanfolyamon elsajátíthatja a nélkülözhetetlen ismereteket, és gyakorlaton is részt vehet. Ezt követően bátran indulhat útnak, és megvalósíthatja az álmát!

Sokan vágyunk arra, hogy mi magunk vezethessünk hajót. Sajnos a legtöbben csak tervezzük egész életünkben, pedig bármikor elérhetnénk a célunkat. Miért ne lehetnénk mi azok, akik megvalósítják a terveiket? Egy tengeri vitorlás tanfolyamon elsajátíthatjuk a megfelelő szintű tudást, és sikeres vizsgát követően máris a kezünkben tarthatjuk a tengeri jogosítványunkat. Fontos, hogy olyan céget válasszunk, akik magas színvonalú oktatást biztosítanak, hiszen a megfelelő számú elméleti és gyakorlati órák egyaránt nélkülözhetetlenek.

A Sail-ing Kft. rendszeresen indít tengeri vitorlás tanfolyamokat Horvátországban. A nálunk megszerezhető tengeri jogosítványt más országokban is elfogadják. Jelenleg háromféle tengeri jogosítványhoz juthat hozzá, amelyek különböző típusú hajókra érvényesek. Hamarosan indul a következő tengeri vitorlás tanfolyamunk, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Fontosnak tartjuk, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlat is előtérbe kerüljön, ezért szervezünk manőver tréningeket is, amelyeken átélheti a különféle éles helyzeteket. Szerezzen bővebb információt színvonalas oktatásunkról, a következő időpontokról és a jelentkezési feltételekről a www.sail-ing.hu weboldalunkon!

Vitorlázzon önfeledten, tengeri jogosítvánnyal a kezében! Valósítsa meg terveit a mi segítségünkkel! Szerezzen megfelelő szintű tudást és gyakorlatot, hogy magabiztosan indulhasson útnak! Forduljon hozzánk kérdéseivel, és jelezze felénk részvételi szándékát akár már most! Hívjon bennünket a 06-30-397-2919-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az office@sail-ing.hu e-mail címünkre!