Bármennyire tapasztaltak is vagyunk, legyen mögöttünk akár több éves vagy évtizedes tapasztalat is, a síelés akkor is veszélyes sport tud lenni. Hibás az a gondolatmenet, hogy aki óvatosan és körültekintően használja a rendelkezésreálló pályákat, az sosem fog balesetet szenvedni. Éppen olyan ez a tevékenység is, mint bármi más, tehát vannak kivédhetetlen események, amiket nem feltétlenül csak a saját figyelmetlenségünk idéz elő, szóval mindenképpen érdemes védőfelszerelést bérelni! Gondoljunk arra, hogy nem egyedül leszünk a sípályán! Az is könnyedén elképzelhető, hogy valaki más hibájából ér minket baleset síelés közben, aki szintén próbált óvatos maradni, ekkor ha nem feledkeztünk meg a védőfelszerelés bérléséről nagyobb biztonságban leszünk. Nézzünk néhány fontos darabot, amit nem érdemes kihagyni, ha védőfelszerelést bérlünk!

A bukósisak viselése a téli sportokban régen még csak a profi versenyzők és a gyerekek körében volt elterjedt, manapság viszont eljutottunk oda, hogy a sípályákon inkább már az megy ritkaság számba, ha valakin nem látunk bukósisakot. Nagyot fordult a világ ezen a téren is a technológia fejlődésével, ma már a régi bukósisakokkal ellentétben a modernek könnyűek, jól szellőznek, jól nyelik el az ütéseket és nem utolsó sorban kényelmesek is! Éppen ezért semmilyen kényelmi hátránnyal nem jár, ha védőfelszerelés bérléskor mi magunk is beszerzünk egyet. Akárcsak a mindennapi életünkben, síelés közben is a látásunk az egyik legfontosabb érzékszervünk, ezért ennek a védelmére is oda kell figyelnünk! A megfelelően kiválasztott síszemüvegek segítségével a viselője élesebben lát, ezáltal gyorsabban reagál az adott helyzetekben.

A Tottisí választékában védőfelszerelés bérlésekor mindent megtalál ahhoz, hogy a legnagyobb biztonságban élvezhesse ennek az izgalmas sportnak minden pillanatát! A bérelhető felszerelések listájáért keresse fel honlapunkat a www.sikolcsonzo-szentendre.hu címen! Ráadásul ha minket választ, mi alkalmazkodunk Önhöz, ezért lehetősége van védőfelszerelések bérlésére egy előre egyeztetett időpontban is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-210-3526-os mobilszámon, vagy írjon nekünk a gatotti69@gmail.com címre!