Régóta kíváncsi Pécs nevezetességeire, de még nem sikerült oda eljutnia? Pihenésre vágyik, és szívesen töltene néhány napot országunk egyik legszebb városában? Rengeteg pécsi szállás várja, azonban érdemes olyan pécsi hotelt választania, ami a belvárosban található, így mindenhova könnyedén, rövid idő alatt eljuthat!

Gyakran érezhetjük úgy, hogy szükségünk van egy kis kikapcsolódásra, hogy minden fáradalmunkról megfeledkezhessünk. Szebbnél szebb tájakkal találkozhatunk, bármerre indulunk útnak. Az országunk ötödik legnagyobb településeként nyilvántartott Pécs egyedülálló lehetőséget nyújt számos nevezetesség megtekintésére, de kirándulás és szórakozás céljából is nagyszerű úti célként szolgálhat. A központban megtekinthetjük többek között a Székesegyházat, a Dzsámit, az Ókeresztény sírkamrákat, és számos más, régről fennmaradt építményt. Ha a városnézés után szórakozni támadna kedvünk, Pécsen számtalan lehetőséget találhatunk! Pécsi szállást célszerű a belvárosban foglalnunk, így egyszerűen elérhetünk minden számunkra érdekes helyet!

Az Ágoston Hotelben kényelmesen töltheti el pihenőnapjait! Korosztálytól függetlenül várjuk vendégeinket. Kiválóan felszerelt szobáink, kiváló ételeket kínáló éttermünk tökéletes kikapcsolódást nyújtanak! Különféle csoportos kedvezményekkel, zárt parkolóval, és 24 órás portaszolgálattal állunk rendelkezésére. Amennyiben kisállattal együtt utazna, ebben az esetben is a legjobb helyen jár, ugyanis pécsi hotelünkbe behozhatóak kedvencei is. Részletes információt nyújtunk a nevezetességekről és a különféle programokról. Látogasson el a www.agostonhotel.hu weboldalunkra, és informálódjon bővebben!

Foglaljon szobát a pécsi nevezetességek közvetlen közelében! Látogassa meg a szebbnél szebb épületeket úgy, hogy utána nem kell messzire mennie a kényelmes pihenés érdekében! Döntsön pécsi hotelünk kedvező ajánlata mellett, és jelezze felénk igényét minél hamarabb! Hívjon minket a 06-72-510-496-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@agostonhotel.hu e-mail címünkre!