Termosz és egyéb reklámajándék téli szabadidős programokhoz

termosz.jpg

termosz a téli szabadidős felszerelés egyik alapvető terméke. Ajándékozzon emblémázott terméket a téli szabadidős tevékenységekhez!

A felkészült túrázók hátizsákjában mindig ott van egy forró teával vagy kávéval teletöltött termosz, amiből melengető támogatást nyerhet a hátralévő kilométerekhez. Egy megbízható termosz kiváló útitárs, amire mindig lehet számítani, ha  hideg van és melengető italra szomjazik a túrázó. A szabadtéri programok között szerepelhet egy könnyű, ünnepi séta is vagy egy hétvégi jégkorcsolyázás is. Mindegyikre érdemes magunkkal vinni a termoszt, csordultig töltve a kedvenc, téli italunkkal.

termosz kézre eső változata a thermo bögre, ami szintén praktikus megoldás. Egy ilyen reklámajándék a téli hónapokban szervezett promóciók népszerű darabja, ami mindenhol sikert arat. Tea, édesség, sport termék vagy vitamin készítmény mellé is jól illik egy ilyen jellegű reklámajándék. Természetesen egy darab termosz még nem jelenti az egyedüli reklámajándékot. Vannak még olyan ötleteink, amik szintén illenek egy téli, természetbe szervezett programhoz. A melengető italhoz meleg kiegészítők is kellenek, mint amilyen a sapka, kesztyű, csősál is. A puha polár pulcsiban, mellényben és egy vastag kabátban már indulhat a havas kirándulás! Már csak egy embléma kell a megfelelő helyre és méretben. Rengeteg, nagyszerű ötlet várja a katalógusainkban, ha valami mást szeretne a hagyományos termékeken kívül.

A téli szabadidős felszereléshez ötletet gyűjthet minden érdeklődő a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. honlapjáról, a www.dualreklam.hu webcímen. Itt több, aktuális katalógusban válogathat és ki tudja választani azokat a termékeket, amiket már csak emblémázni kell. Az új reklámajándékok a téli promóciók garantáltan sikeres termékei lesznek. A dual@dualreklam.hu email címen és a 410-2672, 410-4163, 410-7319, 410-6376 telefonszámok egyikén is tud velünk tárgyalni a részletekről. Rendeljen minőségi, hasznos reklámajándékot az aktuális szezonra kedvező feltételekkel!

Top