A tanévnek ugyan vége, de már most érdemes tervezni az őszi iskolai – vagy óvodai programokat a gyerekek számára. Ha nincs ötlete, hogy hova menjenek kirándulni a gyerekekkel, ne gondolkodjon tovább, látogassanak el a Seholsziget Élményparkba!

Élményparkunk interaktív szórakozást kínál a gyerekek számára, a játék mellett tanulhatnak és fejleszthetik is képességeiket, kreativitásukat. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire nehéz a gyerekeket lekötni, emiatt folyamatosan fejlesztjük parkunk felszereltségét, játékait, amiért érdemes mindig visszatérni hozzánk, valami mindig egy kicsit más, egy kicsit jobb vagy szórakoztatóbb!

Programjaink mindig az aktualitásokhoz igazodnak, ősszel például szüreti hétvégével készülünk a gyerekeknek, kreatív és játékos foglalkozásokon keresztül mutatjuk be a szüretelés folyamatát. A foglalkozásokat, bemutatókat mindig úgy alakítjuk, hogy minden korosztály számára élmény legyen a kikapcsolódás élményparkunkban! A szórakozás mellett lehetőséget biztosítunk sportolásra, az őszi kirándulás alkalmával a gyerekek akár a lovaglást is kipróbálhatják! A mozgás mellett az óvodás csoportoknak, iskolai osztályoknak lehetőségük van betekintést nyerni az ősi mesterségekbe úgy, hogy akár ki is próbálhatják azokat! Élményparkunknak állandó látványossága, középpontja Pán Péter meseszigete, ami garantálja a jó hangulatot, az állandó mozgást, és nem utolsó sorban az önfeledt játékot! Végül, de nem utolsó sorban, egy közös főzésre is invitálhatjuk a gyerekeket, így nem kell gondoskodni a szülőknek szendvicsekről, hideg élelemről, mert helyben elkészíthetik a gyerekek az ételeket, természetesen a felnőttek segítségével!

Ha izgalmas helyre szeretné vinni óvodás csoportját, vagy iskolás osztályát, válassza a Seholsziget Élményparkot! További információkért, tájékoztatásért keresse fel honlapunkat,. a www.seszi.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-329-2422-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@seszi.hu címen!