A különféle utazások az életünk részei. Külföldi nyaralás a baráti társasággal, csapatépítés a kollégákkal vagy éppen csak egy transzfer a repülőtérre, a közlekedést bizony alaposan meg kell tervezni, hiszen az egész programra rányomhatja a bélyegét, ha rosszul döntünk. Tömegközlekedéssel szinte bárhova eljuthatunk, ám az átszállás, a menetrendekhez való igazodás, a zsúfolt járművek és a csomagok cipelése igen sok bosszúságot tud okozni. Ha saját autóval utazunk, az nem csupán kompromisszumokkal jár a sofőrnek, de a résztvevők számát és a csomagok mennyiségét is jelentősen befolyásolja. Mi az ideális megoldás, ha nagyobb társasággal utazunk?

A személyszállítás olyan kényelmes és kedvező árú lehetőség, mely bármilyen helyzetben jó döntés. Az utaztatás a résztvevők igényei szerint zajlik, nem szükséges idegenekhez igazodni, sem más módon összehangolni a közlekedést. A személyszállításnak köszönhetően minden utas kikapcsolódhat út közben, ráhangolódhatnak a közös programra, míg hazafelé megoszthatják egymással élményeiket, mindezt a lehető legkényelmesebb körülmények között.

Személyszállításhoz keres megbízható céget? Ismerje meg a Tri-Busz 2005 Kft. csapatát! Legyen szó külföldi vagy belföldi utaztatásról, esküvőről, céges rendezvényről vagy reptéri transzferről, ha személyszállításra van szükség, ránk számíthat! Járműparkunk modern, jól felszerelt buszokból áll, melyek teljes mértékben eleget tesznek az utasok elvárásainak egy hosszabb út esetén is. Számunkra 8, de akár 50 fős társaság szállítása sem okoz gondot.

Látogasson el www.tri-busz.hu weboldalunkra, és ismerje meg személyszállítás szolgáltatásunk részleteit! Amennyiben szeretne ajánlatot kérni vagy kérdése van, bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a  +36-36-789-390-es telefonszámon vagy írjon nekünk a  tribusz@upcmail.hu e-mail címre, munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak! Válassza Ön is az utazás legkényelmesebb formáját, döntsön személyszállítás mellett!