Régi vágya, hogy egyszer megcsodálhassa fentről a világot egy hatalmas élményt nyújtó ugrás során? Ennek a legegyszerűbb módja a tandemugrás, amihez orvosi alkalmasság, és különösebb felkészülés sem szükséges! Tandempilóta kíséretében hajthatja végre az ugrást, így egyetlen feladata, hogy átadja magát a páratlan érzésnek!

Rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőség vár bennünket mindenütt, amelyek közül saját stílusunknak, érdeklődési körünknek megfelelően tudunk választani. Találkozhatunk olyan programokkal is, amelyek már az extrém kategóriába sorolhatóak. Egyre többen vannak, akik érdeklődnek az ilyen típusú lehetőségek iránt. Mindenki látott már ejtőernyősöket, és a legtöbben gondoltunk is arra, hogy mi is szívesen kipróbálnánk. Ennek a legegyszerűbb, ugyanakkor rendkívül kivételes módja a tandemugrás, amit különösebb feltételek teljesítése nélkül is átélhetünk! Előzetes egyeztetést követően találkozhatunk a tandempilótával, aki biztosítja számunkra a kényelmes ugróruhát, valamint a bukósisakot és egy speciális szemüveget, amelyek maximális védelmet nyújtanak a levegőben. Már maga az emelkedés is élmény, a kiugrás és a szabadesés pedig máshoz nem fogható, leírhatatlan érzés!

Garantált biztonságban részesülhet a tandemugrás élményében, amennyiben Tandemcentrumunkat választja. Egyedülállóan felszerelt géppel a magasba emelkedve, és elismert, felkészült tandempilótákkal ugorva tapasztalhatja meg a tandemugrás különleges élményét. Szerezzen bővebb információt rólunk, és a legjobb, amerikai tandemrendszerről a www.tandemcentrum.hu weboldalunkon!

Adja át magát a tandemugrás csodálatos érzésének, legyen részese ennek az egyedülálló kikapcsolódási lehetőségnek! Tudjon meg többet a tandemugrásról, és élje át minél előbb ezt a máshoz nem hasonlítható élményt Kecskemét mellett, a matkópusztai repülőtéren! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-961-2900-ás telefonszámunkon, vagy írjon a tandemcentrum@gmail.com e-mail címünkre!