Van egy saját, korszerű gépészeti megoldásokkal ellátott medencéje, mégis úgy érzi, hogy valami még hiányzik ahhoz, hogy a fürdőzés élménye teljes legyen? Vízalatti világítással igazán hangulatossá teheti a medence használatát, ha eddig ez még kimaradt, talán éppen néhány jól megválasztott lámpára van szüksége, ismerkedjen hát meg a lehetőségekkel!

Ahogyan a romantikus estékhez szervesen kapcsolódik a gyertyafény, úgy a fürdőzéshez is lehet meghitt, bensőséges hangulatot teremteni a megfelelő fényekkel. A medencét akár több oldalról is meg lehet világítani, de ha ennél izgalmasabb látványt szeretne teremteni, a vízalatti lámpák jelentik az Önnek való megoldást.

A korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően a vízalatti világítás maximálisan biztonságos, sőt, a lámpák utólag is beépíthetőek. Amit fontos tudnia, hogy a lámpákat, illetve azok kiegészítőit a medencéhez kell igazítani, más megoldásra van szükség egy hagyományos beton medencéhez, mint egy műanyag vagy fólia burkolatú változathoz.

A fényforrást illetően mindenképpen a LED izzók mellett érdemes döntenie, melyek energiatakarékosak és kifejezetten hosszú élettartammal rendelkeznek. A fehér színű izzók mellett választhat színes LED izzókat is, melyekkel egészen különleges hatást lehet elérni, csupán egy extra vezérlőt kell beszereznie, és máris indulhat a fényshow!

A medence lámpákat, fényforrásokat, de a beépítéshez szükséges szerelvényeket, valamint elektronikai eszközöket is beszerezheti egyetlen szakáruházból, cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. kínálatából! A medence világítás minden eszközét megrendelheti online, ehhez csupán a www.kerexobuda.hu weboldalra kell kattintania.

Ha bizonytalannak érzi magát, hogy pontosan melyik típust lenne érdemes választania a medencéjéhez, esetleg a kiszemelt lámpáról szeretne többet megtudni, kérdezzen bátran szakértőinktől. Hívja a +36-1-436-0120-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@kerexobuda.hu e-mail címre, és gondoskodjon a hangulatvilágításról a mi termékeink segítségével!